Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μπιμπίλας για δηλώσεις Λιάγκα: Το πήρα απόφαση, δεν θα ξαναπάω

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του, έξω από τα δικαστήρια και έδωσε τη δική του απάντησε σε όλα όσα είπε για τον ίδιο ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Εγώ δήλωσα ότι προχθές ήταν η τελευταία φορά που πήγα, μετά το γεγονός μιας ιδιωτικής συζήτησης που πήρε μεγάλη έκταση στα Μέσα. Μια ιδιωτική συζήτηση δεν μου αρέσει να μεταφέρεται χωρίς να το έχω πει εγώ. Άκουσα κάτι σχόλια ότι προσπαθώ να το υποβαθμίσω. Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τίποτα, απλά δεν αισθάνομαι άνετα σε έναν προθάλαμο δικαστηρίου να μην ξέρω ποιοι είναι πλάι μου και πού μπορώ να μιλήσω» και πρόσθεσε: «Τώρα και με τις μάσκες δεν ξέρω αν είναι μια συμπαραστάτρια των καταγγελλουσών ή αν είναι ένας δημοσιογράφος. Αυτό με κάνει να μην αισθάνομαι ήρεμα και γι αυτό το λόγο δεν θα ξαναπάω και θα πάω μόνο τη μέρα που θα καταθέσω. Το πήρα απόφαση μετά από αυτό που έγινε. Όταν ένα μικρό θέμα γίνεται τεράστιο με ενοχλεί».

«Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, καλά κάνουν και κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ όμως από τη δική μου πλευρά, σεβόμενος και τη δουλειά που κάνουν οι δημοσιογράφοι, δεν θα παρίσταμαι», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε την ενόχλησή του, για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη συνομιλία του με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι διότι όταν γύρω μου είναι άνθρωποι, οι οποίοι ακούνε τι λέμε ιδιωτικά και μεταφέρονται σε πρωτοσέλιδα, διαφωνώ απολύτως. Δεν θα σας πω, τα υπόλοιπα ψάξτε τα».

Αφού παρακολούθησε τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη. Εμείς, δημοσιογράφοι, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες, αυτή είναι η δουλειά μας. Μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που μετέφεραν το ρεπορτάζ, σε δημόσιο χώρο έγινε. Το να είσαι σε ένα σπίτι μέσα και να βάλεις κοριούς να καταγράψεις, εκεί απαγορεύεται. Όταν σε δημόσιο χώρο ακούς έναν άνθρωπο να λέει “θα έρθω να σε δω στο θέατρο γιατί είσαι καλός” και ο άλλος λέει “δεν θέλω να έρθεις να με δεις”, να μην το μεταφέρουμε; Τα είπε δημόσια, τα άκουσαν οι άνθρωποι δίπλα, δεν έγινε εν κρυπτώ η συνομιλία» και πρόσθεσε:

«Η δημοσιότητα για τον κύριο Μπιμπίλα που βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια είναι θετική και πρέπει να βγαίνει και μια αρνητική… Ναι, τον παρακαλάμε, αλλά αυτό γιατί να θέλει να το κρύψει; Ο γιος του Φιλιππίδη προφανώς είναι ενοχλημένος από τη στάση του κυρίου Μπιμπίλα που ήταν φίλος του πατέρα του. Θα μπορούσε να πει ότι ναι του μίλησα, αλλά έριξε τη… μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν τις πληροφορίες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00