Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ολυμπία Κρασαγάκη: «Έχω φωτογραφίσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου και χωρίς μάσκα, είναι υπέροχη»

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη μίλησε για τη συνεργασία, που είχε στο παρελθόν με «μούσα» της, την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και έκανε μία μικρή ανασκόπηση στα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό της.

Ένα από αυτά, είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που όπως αποκάλυψε η φωτογράφος, την έχει απαθανατίσει και χωρίς την προστατευτική της μάσκα.

Αναλυτικά, η Ολυμπία Κρασαγάκη είπε:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία.

Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00