Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαρία Αλιφέρη: Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γιατί την περνούσα σε εισιτήρια

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε για την πορεία της, ως ηθοποιός, την αλλαγή του ονόματός της, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχαν μία καλλιτεχνική «κόντρα».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, επισημαίνοντας ότι δεν καταλάβαινε, το λόγο που την πήραν από το Εθνικό Θέατρο και την τηλεόραση.

Η Μαρία Αλιφέρη είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο Φίνος Φιλμ με ζήτησε στην τελευταία ταινία του σαν πρωταγωνίστρια. Είχα πρωτοβγεί στην τηλεόραση και ήμουν αλλού ντ’ αλλού. Μιλάμε, έχω εκπαιδευτεί δημόσια. Έβγαλα και σχολή και όλα, αλλά δουλεύοντας εξ’ αρχής.

Για πολλά χρόνια δεν καταλάβαινα γιατί με πήραν στο Εθνικό. Ήμασταν σχεδόν 1000 παιδιά και μπήκαμε 10. Για χρόνια ήμουν η Αλιφεροπούλου», είπε και τόνισε μάλιστα, πως η ίδια δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ θέατρο.

 

Για την αλλαγή του ονόματός της από Αλιφεροπούλου σε Αλιφέρη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Το Αλιφεροπούλου το άλλαξε ο Βύρωνας Παπαμιχάλης, με το που βγήκα στην τηλεόραση.

Εγώ το έκανα από εξυπνάδα» είπε η Μαρία Αλιφέρη, εξηγώντας ότι αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της για να μην την αναγνωρίσουν οι δάσκαλοί της από το θέατρο, όταν βγήκε στην τηλεόραση, υπογραμμίζοντας ότι: «Δεν είχα επίγνωση καθόλου».

Για την αέιμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία Αλιφέρη ανέφερε:

«Στην μεγάλη μου περιοδεία, ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, ίσως την πω μια άλλη φορά.

Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη, θα φάμε όλη την εκπομπή. Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως, πολύ ωραία.

Όλα στη ζωή μου κλείνουν ωραία, επειδή δουλεύω στο δρόμο, δεν βιάζομαι να αποκεφαλίσω ανθρώπους, να μαστιγώσω τον εαυτό μου. Επεξεργάζομαι αυτό που θέλω και κάποια στιγμή, έρχεται η απάντηση», κατέληξε η Μαρία Αλιφέρη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου