Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Παντελής Καναράκης: Η νευρική ανορεξία και το δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό (Βίντεο)

Ο Παντελής Καναράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Status η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι Astra. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τα κιλά του αλλά και το δημοσίευμα που τον ήθελε… νεκρό!

Ειδικότερα, ο Παντελής Καναράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευτυχώς, επειδή είμαι παρθενος στο ζώδιο και πρεσβεύει πολύ η λογική στη ζωή μου, ήμουν μικρός όταν φλέρταρα με την νευρική ανορεξία. Αρέσκομαι στις αδύνατες παρουσίες, δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να δω τον εαυτό μου να παίρνει κιλά. Για αυτό και προσέχω πάντα , αθλούμαι, είμαι ποδηλάτης, κάνω χορό. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, επειδή η αφέλεια και η επιπολαιότητα είναι σε μεγάλη αναλογία από ότι η λογική, τότε μου συνέβη το εξής. Άρχισα να κάνω και εγώ όλα αυτά τα οποία δεν είναι και πολύ ωραία. Δηλαδή μέχρι να βάζω και το δάχτυλο για να διατηρηθώ αδύνατος».

«Όταν για κάποιον άσχετο λόγο πήγα στον γιατρό, επειδή μούδιαζε το πόδι μου, περιγράφοντας του την ζωή μου, μου είπε «άκουσε να σου πω, είσαι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και πρέπει να το προσέξεις γιατί είσαι μικρούλης». Εκεί ταράχτηκα. Βέβαια είμαι τέτοιας προσωπικότητας και τέτοιας δύναμης άνθρωπος. Δεν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι και χρειάζονται βοήθεια γιατί είναι μια πολύ σημαντική ασθένεια».

«Το δημοσίευμα πως είμαι νεκρός δεν θεωρώ ότι το έγραψαν δημοσιογράφοι. Δεν τους θεωρώ δημοσιογράφους. Είναι αυτά τα διάφορα σάιτ και όπως λέω εγώ ότι το θέατρο χρειάζεται αγάπη, φαντάζομαι πως κάτι αντίστοιχο χρειάζεται και για την δημοσιογραφία. Διάφορα παιδιά που πηγαίνουν στα σάιτ και βάζουν τέτοιους τίτλους για χτυπήματα και κλικ, δεν ανήκουν στην κατηγορία των δημοσιογράφων. Την πρώτη φορά το αντιμετώπισα με χιούμορ, την δεύτερη με με λιγότερο χιούμορ και ας ελπίσω ότι δεν θα υπάρξει τρίτη φορά. Δεν κινήθηκα όμως νομικά».

 

https://youtu.be/B3VTRHxYTqQ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00