Σμαράγδα Καρύδη: Η χάρη που ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον άφησε… άφωνο

καρυδη

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το «Night Out» στο MEGA με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη με καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη και η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να παίξει το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

Στις ερωτήσεις που δέχτηκε, αποκάλυψε πως έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης την ρώτησε αν έχει αγοράσει ποτέ προϊόντα από sex shop με την Σμαράγδα Καρύδη να απαντά: «Ναι! Δεν μπορώ να σου πω, όμως, τι προϊόντα».

Στη συνέχεια του παιχνιδιού όταν ο δείκτης έδειξε «θάρρος», η Σμαράγδα Καρύδη έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να… ανεβάσει τους ακολούθους του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» ανέφερε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της. «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram», είπε η Σμαράγδα Καρύδη και μάλλον άφησε… άφωνο τον ηθοποιό ο οποίος της είπε θα το σκεφτεί…