Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και κουβαλάει βαρύ φορτίο στην πλάτη του»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Tiime, ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά, πως δεν «έπεσε από τα σύννεφα», όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω από αυτό το όνομα. Είχα κι έναν άνθρωπο δικό μου, που είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και μετά από 15 χρόνια, κουβαλούσε ένα πολύ βαρύ φορτίο στην πλάτη του. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι μιλάνε για αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, από τον οποίο μάλιστα, ο Ορέστης Τζιόβας είχε αντιμετωπίσει μία πολύ άσχημη συμπεριφορά, είπε: «Ήταν “κοινό μυστικό” η κακή συμπεριφορά του Πέτρου, τώρα πλέον είναι πασίγνωστο. Όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα. Αν λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσα και συμπεριφερόταν και τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις κι απ’ τα σύννεφα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία. Αφού δεν μπορούσε να την έχει αλλιώς, παρά μόνο ως σκηνοθέτης, την εκμεταλλευόταν από εκεί και πέρα και μάλλον, είχε με τις γυναίκες κάποιο θέμα. Ήθελε να εξουσιάζει και σ’ αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως είναι με το μέρος των θυμάτων και ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη από το Δικαστήροι, πέρα από την «κοινωνική δικαιοσύνη», που έχει ήδη αποδοθεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου