Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ιβάν Σβιτάιλο: «Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει εκτροχιαστεί – Κολλάνε τα τζάμια με ταινίες»

Για όγδοη μέρα οι Ρώσοι πολιορκούν την Ουκρανία, με τους κατοίκους να ζουν δραματικές στιγμές.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα, η οικογένεια του Ελληνορώσου ηθοποιού και χορευτή βρίσκεται στην Κριμαία και το Χάρκοβο ενώοι φίλοι του στο Κιέβο. Ο ίδιος αγωνιά και ελπίζει να επιστρέψει η λογική και η ειρήνη.

«Δύσκολα τρως, δύσκολα κοιμάσαι όταν σου λένε ότι οι δικοί σου κολλάνε τα τζάμια με ταινίες. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση η οποία έχει εκτροχιαστεί και δυστυχώς έχει εκτροχιαστεί σε όλα τα επίπεδα», είπε σχετικά με το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτή την κατάσταση.

«Έχω τα ξαδέρφια μου και τη θεία μου στο Χάρκοβο, έχω τη μαμά μου και τη γιαγιά μου στη Γιάλτα της Κριμαίας, έχω φίλους και συμμαθητές παντού και στο Κίεβο και στη Μόσχα. Είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πως φτάσαμε σε αυτόν τον απόλυτο διχασμό», πρόσθεσε.

«Οτιδήποτε βασίζεται πάνω σε διχασμό είναι λάθος. Ο πολιτισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους. Αν ήθελα να εκφράσω πολιτική άποψη δεν θα γινόμουν καλλιτέχνης. Είμαι υπέρ της ειρήνης, της δημοκρατίας, είμαι υπέρ ότι όλοι άνθρωποι πρέπει να ζουν και να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς διχασμούς και ρατσισμούς. Ελπίζω να επανέλθουν γρήγορα σε ένα τραπέζι συνομιλιών και διπλωματίας και να επιστρέψει η λογική», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου