Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Άννα Φόνσου για τον Τάκη Μπουγά: «Έφυγε μέσα σε έναν μήνα από τη διάγνωση, ο γιατρός είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο»

Φόνσου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για τον σύζυγό της, Τάκη Μπουγά.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και δήλωσε αρχικά, για τον γνωστό συνθέτη: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και με μεγάλη αξία».

«Έφυγε ξαφνικά κι ανέλπιστα μέσα σε ένα μήνα. Πήγε να κάνει εξετάσεις τυχαία, μετά από γκρίνια δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε, πήγε η ίδια και η αδερφή του Τάκη Μπουγά για να ακούσουν τους γιατρούς.

«Μας είπαν ότι ο Τάκης ήταν χάλια, εκείνος δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στον γιατρό ότι θέλει να διαχειριστεί μόνος του τον θάνατό του και ζήτησε να μη μου πουν τίποτα. Στην παραμονή της κηδείας με έπαιρναν τηλέφωνο οι τραγουδιστής και ρωτούσαν τι ώρα θα γίνει. Δεν ήρθε κανείς βέβαια», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά, και στον γάμο της με τον Τάκη Μπουγά, στον οποίο κουμπάρα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήμασταν κολλητές κι έγινε κουμπάρα μου. Μου έφαγε το σουξέ του γάμου, μου έσκισαν ακόμα και το νυφικό για να βρεθούν κοντά στην Αλίκη, που ήταν δίπλα μου. Η πεθερά μου, μία εβδομάδα μετά, μου έκανε άλλο γάμο. Ο παπάς είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είχε κλείσει όλη η Σκουφά το΄τε. Ήταν ρομαντική εποχή, είχε έρθει ο κόσμος να δει τη νύφη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τους άλλους ηθοποιούς. Τώρα δεν είναι έτσι, άλλη εποχή», είπε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου