Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο» -Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη

Τυχερός «κατά το ήμισυ» στα προσωπικά του δήλωσε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, σημειώνοντας πως το άλλο μισό είναι η ευθύνη που έχει κανείς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ», εξήγησε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της»

Για την Ελένη Γκασούκα και το αν έχουν πάρει διαζύγιο, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε πως «δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη».

Για τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας είπε πως «όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω ”χτύπα το κουδούνι”. Και μου λέει ”όχι, χτύπα το εσύ”. Και στο τέλος της είπα ”πάμε να φύγουμε”, και έτσι κρατήσαμε το παιδί’».

Και συμπλήρωσε: «Ευτυχώς που ήταν κορίτσι, γιατί αν είχα αγόρι θα είχα μεγαλύτερο πανικό, θα έλεγα είμαι πρότυπο για άντρα μπαμπά εγώ; Με τίποτα. Είχα τεράστια έγνοια πώς θα το μεγαλώσω και οικονομικά αλλά και γενικά. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου. Τα πρώτα χρόνια που ήρθε το μωρό ήμουν πολύ ευτυχισμένος».

 

Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, τονίζοντας πως «σε σχέση με τον κόσμο, δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για τη Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00