Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Ξιαρχό – Τι δηλώνει ο ίδιος (Βίντεο)

Ο Τάσος Ξιαρχό ήρθε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο θέαμα το βράδυ της Πέμπτης.

Ο γνωστός χορογράφος διασκέδαζε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος δεν έλειπε από μέσα κανένα αντικείμενο για αυτό δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

«Δεν πήραν κάτι από τα πράγματά μου. Είχα μέσα ένα ηχείο αξίας 800 ευρώ το οποίο και είναι για την δουλειά μου. Δεν ξέρω τον λόγο της επίθεσης αυτής. Μπορεί να έσπασαν προκειμένου να πάρουν τα πράγματα και εκείνη την ώρα κάποιος να πέρασε τυχαία και να έτρεξαν να φύγουν», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό στο TLIFE.

«Διασκέδαζα σε ένα μαγαζί στο ύψος της Ερμού περίπου και το αυτοκίνητο το είχα παρκάρει πάνω στην Ερμού», δήλωσε για την στιγμή που έγινε η επίθεση στο αμάξι του και πρόσθεσε: «Δεν απευθύνθηκα στην Αστυνομία, ούτε προχώρησα σε καταγγελία του περιστατικού. Αυτό που περιμένω τώρα είναι την ασφαλιστική μου προκειμένου να καλύψει την ζημιά».

Όσο για τον εάν τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος είχε παρατηρήσει κάποια παράξενη κίνηση γύρω του, ο Τάσος Ξιαρχό ξεκαθαρίζει: «Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, ούτε είχα διαπιστώσει κάποια παράξενη κίνηση γύρω μου τις τελευταίες μέρες. Αν ήταν κάτι οργανωμένο ίσως ήταν και μεγαλύτερη η ζημιά, πιθανότατα να το έσπαγαν όλο το αμάξι. Θεωρώ ότι έσπασαν το παράθυρο προσπαθώντας να κλέψουν, αλλά κάτι δεν τους πήγε καλά», δήλωσε ο γνωστός χορογράφος.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου