Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση: Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες για τον ηθοποιό που διώκεται για βιασμό κατά συρροή

Μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον 4οχρονο ηθοποιό, τον οποίο κατήγγειλαν για βιασμό τέσσερις γυναίκες συνάδελφοί του, μεταξύ αυτών μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η αδελφή της, έκανε ο δικηγόρος των γυναικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «ο καταγγελλόμενος είχε σχέση με τη μια αδελφή, όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών, σε βάρος της οποίας υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά από τον καταγγελλόμενο. Η 14χρονη αδελφή της δεν έδειξε καμία συναίνεση και υπέστη βιασμό από τον σύντροφο της αδελφής της».
«Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, η 14χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, την έσωσε η αδελφή της και είναι εντυπωσιακό πως εκείνη την ημέρα ο ηθοποιός πήγε στο σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε βάρος ενός ουσιαστικά ημιλιπόθυμου κοριτσιού», αποκάλυψε ο δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Υπάρχουν και άλλα θύματα λέει ο δικηγόρος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «το Πρωινό», ο συνήγορος των 4 μηνυτών του ηθοποιού για βιασμό, ανέφερε αρχικά πως «μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αναφορά των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή σας, πως αναμένει ανανέωση της βίζας του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και πρέπει εισαγγελέας και ανακριτής να εκδώσει απαγόρευση εξόδου του ηθοποιού από την χώρα».

Όπως ανέφερε ο κ. Πανταζής, σχετικά με τις καταγγελίες, αυτές έγιναν από δύο αδελφές και άλλα δύο κορίτσια, ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις με σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών, που δεν υπάγονται στο σημείο του βιασμού, αλλά ενέχονται στο πλαίσιο της σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως «είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, με μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00