Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για βιασμό από γνωστό ηθοποιό: Με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές – Μου δάγκωνε το στόμα

Τέσσερις γυναίκες έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον γνωστού ηθοποιού για σειρά βιασμών . Μάλιστα κάποιες εξ αυτών ήταν ανήλικες όταν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη, έπειτα από δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας.

 

Πρώτη μήνυση

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε στις 21 του περασμένου Ιουλίου από πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό, και την αδελφή της. Οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο.

 

Δεύτερη μήνυση

Η δεύτερη μηνύτρια, αδερφή της ηθοποιού, φέρεται να αναφέρει πως ήταν τόσο οδυνηρά και δυσβάσταχτα για αυτήν όσα βίωνε από την κακοποιητική συμπεριφορά του κατηγορούμενου, ώστε τον χειμώνα του 2012 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να βουτήξει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το Mega, η πρώτη καταγγέλλουσα μήνυσε τον 40χρονο μαζί με την αδελφή της για τους βιασμούς τους σε ηλικία 15 και 14 ετών αντίστοιχα. “Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα και του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε”, δήλωσε η 30χρονη σήμερα καταγγέλλουσα.

 

Τρίτη μήνυση

Η τρίτη κοπέλα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καταγγέλλει ότι τη βίασε δύο φορές, το 2014 και το 2015, σε ηλικία 18 και 19 ετών. “Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε κόβοντας μου την αναπνοή”, δήλωσε η 26χρονη καταγγέλουσα.

Η τρίτη μήνυση αφορά σε βιασμό 20χρονη κοπέλας, στα τέλη Αυγούστου του 2013 κατά τη διάρκεια μαθήματος υποκριτικής.
“Ο μηνυόμενος άρχισε να σβήνει σιγά-σιγά τα φώτα του σπιτιού του, μέχρι το σημείο που είχε μείνει ανοιχτό μόνο το φως του χωλ και ήταν αρκετά σκοτεινά, λέγοντας μου να μη διακόπτω το μονόλογο ό,τι και να κάνει…”, δήλωσε η 29χρονη καταγγέλουσα.

 

“Με είχαν ερωτευτεί” λέει ο ηθοποιός

“O κ. εισαγγελέας μετά από εξαντλητική προκαταρκτική έρευνα έκρινε ως βάσιμες τις καταγγελίες των θυμάτων. Πλέον, η ανάκριση θα διεξαχθεί κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι άμεσα η υπόθεση θα φτάσει στο φυσικό της δικαστή. Οι κοπέλες είναι ικανοποιημένες που οι καταγγελίες τους κρίθηκαν ως βάσιμες και ευελπιστούν ότι η τιμωρία του υπαιτίου δε θα αργήσει”, δήλωσε ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος των θυμάτων.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο ηθοποιό. “Έχουμε κληθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξετάσεως, έχουμε αρνηθεί τις κατηγορίες, έχουμε καταθέσει υπομνήματα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας”, δήλωσε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο ηθοποιός αρνήθηκε, με τις έγγραφες εξηγήσεις του, όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00