Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ηλίας Καμπακάκης: Ο δικηγόρος του απαντά στις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την ξυλοκόπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Μάλιστα, κάνει λόγο πως ο Ηλίας Καμπακάκης πριν από δύο χρόνια, βρήκε άλλη γυναίκα και ακύρωσε το ταξίδι, που είχαν οργανώσει με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί το παιδί τους σε χειρουργείο εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει.

Όπως αναφέρει «παράτησε το παιδί του, με δικαιολογία τα live του», ενώ δεν δέχτηκε στιγμή να μιλήσει στο τηλέφωνο ούτε με την ίδια, αλλά ούτε και με την κόρη τους.

Οι αναρτήσεις της

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή.

«Το συγκεκριμένο μέρος και η αναφορά στον ιατροδικαστή και στην διάγνωσή της, είναι μέρος της δικογραφίας, μιας δικογραφίας της οποίας η δίκη έγινε και ο πελάτης μου αθωώθηκε», ανέφερε.

Απαντώντας για την διατροφή σημείωσε: «Έκανε δηλώσεις σε ένα άλλο κανάλι και ξεκίνησε λέγοντας ότι ο κύριος Καμπακάκης δεν καταβάλει την διατροφή του παιδιού. Το οποίο είναι ανυπόστατο και ψευδές. Καταβάλει κανονικότητα, η μόνη δικαστική απόφαση που είχε βγει αναφορικά με την διατροφή, έχει απολέσει την ισχύ της από το 2019. Παρόλα αυτά, ο κύριος Καμπακάκης συνέχισε να καταβάλει κανονικότατα. Συνήθως οι αποφάσεις για διατροφή έχουν διετή ισχύ. Είχε λήξει το 2019 και εκείνος συνέχισε να καταβάλει».

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η Αμαλία Τουράνη αποφάσισε να κάνει τώρα όλες αυτές τις αναρτήσεις, σχολίασε: «Πρόσφατα έχει τροποποιηθεί ο νόμος για την επιμέλεια. Έχουν υπάρξει τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα και στο αστικό δίκαιο. Όσο αναφορά τα τέκνα που είναι γεννημένα εκτός γάμου των γονέων τους, εάν ο πατέρας έχει αναγνωρίσει το παιδί, με το προηγούμενο νομικό καθεστώς την αποκλειστική επιμέλεια την ασκούσε η μάνα, με τη νέα νομοθεσία, είναι πλέον κοινή η γονική μέριμνα».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου