Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Δε θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη σύγκρουση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τα χρήματα που έπαιρνε ως πρωταγωνιστής, και τη γνωριμία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή από τα 16 τους!

«Δεν έχω δεχθεί σε υπερβολικό βαθμό εργασιακή παρενόχληση, αλλά υπήρχαν δύσκολες συνεργασίες», είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

«Στα “Κλεμμένα όνειρα” είχε σκάσει η οικονομική κρίση και έπαιρνα λιγότερα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα όταν δεν ήμουν πρωταγωνιστής», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ότι «Μπορεί να καβάλησα λίγο το καλάμι».

Μιλώντας για τη σύγκρουση που είχε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Γελάω με το σκηνικό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ειπώθηκαν λόγια που δεν είχαν υπόσταση και έληξε εκεί γιατί ήμουν έτοιμος να το τραβήξω. Έπεσαν οι συγγνώμες και δημόσια και ιδιωτικά από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Δε θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».

«Μου είχαν προτείνει να πάω στο Survivor και είπα όχι», αποκάλυψε ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία του με την Μυριέλλα Κουρεντή από όταν ήταν και οι δύο τους παιδιά.

«Την Μυριέλλα την ξέρω από 16-17 χρονών. Πηγαίναμε μαζί κατασκήνωση. Τώρα έχουμε χαθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάνει μεγάλη περίοδο χωρίς σχέση με έχω ταλαιπωρήσει αρκετά», ανέφερε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή, ενώ σχετικά με όσα κάνει στον ελεύθερο χρόνο του είπε ότι «Ζωγραφίζω, μαθαίνω να κάνω τατουάζ, μου αρέσει πολύ».

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος παίζει στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» στο θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου