Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία Μπίκα για τον νέο κύκλο τοξικολογικών εξετάσεων – Σήμερα η εξέταση (Βίντεο)

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μίλησε ξανά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

«Δεν περιμέναμε τις εξετάσεις γιατί εννοείται ότι ένας βιασμός δεν προκύπτει με χάπια ή με ο,τιδήποτε άλλο» απάντησε η Γεωργία Μπίκα μιλώντας στην ιστοσελίδα της zougla.gr.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει επίσημη καταγγελία για βιασμό. «Στις 12 το πρωί πήγα στο τμήμα. Υπολογίζω ότι το τελευταίο ποτό που μου προσέφεραν ήταν στις 3.30 το βράδυ. Καθώς δίνω την κατάθεσή μου, άλλαξε η βάρδια γύρω στις 2 και καθώς λένε στον επόμενο αστυνόμο, έπρεπε να δοθεί διαταγή για να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Υπήρξε μία καθυστέρηση από εκεί, οπότε μου είπαν κατά τη διάρκεια που έδινα κατάθεση, ότι θα μου πάρουν αίμα και ούρα και θα δώσω ιατροδικαστική εξέταση. Στην πρώτη κατάθεσή μου, μου τα είπαν αυτά. Ο ιατροδικαστής είπε ότι μπορούν να φανούν όλα με τα ούρα και ότι δε χρειάζεται να μου πάρουν αίμα» είπε η Γεωργία Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

«Από εκείνη τη στιγμή με πήγαν για ιατροδικαστική εξέταση αλλά δε μου την έκαναν εκείνη τη μέρα, αλλά την επόμενη. Από το πρωί στις 12 που είχα επικοινωνία με τον αστυνόμο και πήγα μετά στο τμήμα, μου είπαν ότι δε θα γίνει ούτε τίποτα. Τους παρακαλέσα ότι πρέπει να γίνει γιατί δε μπορούσα να μείνω και την επόμενη ημέρα χωρίς να πλυθώ. Η λήψη ούρων έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας, γύρω στις 9 – 10. Πήγα εγώ και πήρα τα μπουκαλάκια και μάλιστα τα έψαχνα 40’ γιατί δε μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου εκείνη τη μέρα. Ούτε για να περπατήσω για να βρω φαρμακείο. Δεν ισχύει ότι μου χορήγησαν εκείνοι τα μπουκαλάκια. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δήλωσαν ότι μου έδωσαν ουροσυλλέκτες οι ίδιοι».

Όσο αφορά στον νέο κύκλο τοξικολογικών εξετάσεων από το τριχωτό της κεφαλής της, η Γεωργία Μπίκα σημείωσε ότι «σήμερα θα γίνει η εξέταση. Ενημερωθήκαμε πως αυτό το χάπι βιασμού που λένε είναι η πιο συχνή διαδικασία κατά την οποία κάποιος το επιλέγει στο θύμα του ώστε να γίνει βιασμός και φεύγει από τον οργανισμό σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα».

«Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο, πολλή στήριξη αλλά δεν σας κρύβω ότι απογοητεύομαι όταν κάποιος πρέπει να αποδείξει έναν βιασμό με κάποια εξέταση χαπιού που δε μπορεί να βρεθεί ή δεν ήταν μέσα στα πλαίσια που θα μπορούσε να αποδειχτεί. Ένας βιασμός δεν γίνεται έτσι γιατί μετά θα υπάρχουν πολλές κοπέλες που θα φοβούνται. Λένε μετά “γιατί δεν μιλάει;”. Εγώ μίλησα και μίλησα την ίδια στιγμή» κατέληξε η 24χρονη κοπέλα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00