Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Το «σπαρακτικό» αντίο της Καίτης Γαρμπή στον Νίκο Αντύπα: «Μαέστρο μου, φίλε της καρδιάς μου»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Αντύπα.

Ο γνωστός συνθέτης «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, μετά από σύντομη νοσηλεία στην εντατική λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία ήταν μία από τους καλλιτέχνες, που συνεργάστηκαν μαζί του και χάρισαν στο κοινό τεράστιες επιτυχίες θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον καλό της φίλο.

Με μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια είπε το δικό της αντίο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και κάτω από αυτή έγραψε: «Μαέστρο μου… Προσπαθήσαμε όλες αυτές τις μέρες κάνοντας προσευχή τόσοι πολλοί άνθρωποι, να σε κρατήσουμε ανάμεσα μας με δυνατή την πίστη πως τελικά θα τα καταφέρεις… Καλλιτέχνης με όραμα, γοητευτικός άνθρωπος, φιλόσοφος της ζωής, πρωτότυπος, ιδιοφυής, ασυμβίβαστος, τελικά εσύ αποφάσισες να αφήσεις την ψυχή σου να φύγει τη μέρα των γενεθλίων σου, «πρωτότυπος» ακόμα και σ αυτό… Φίλε της καρδιάς μου μοιράστηκα μαζί σου ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου με ώρες πολύτιμης συζήτησης, με βόλτες, με στούντιο, με φαγάκι και γέλιο πολύ. Πέρασαν χρόνια που δε βλεπόμαστε αλλά πάντα τα μηνύματα μας ήταν γεμάτα αγάπη και νοιάξιμο. Αυτό το κομμάτι μου θα σε ευγνωμονεί πάντα για τη φιλία μας και τους 2 υπέροχους δίσκους μας. Μη μας ξεχάσεις εκεί πάνω που πας υπέροχε άνθρωπε! Να μας προσέχεις γιατί εδώ κάτω γίνεται χαμός…» .

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου