Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Συγκλονιστική κατάθεση της συζύγου του Μονογυιού: «Θυμάμαι έντονα φωνές, με έβγαλαν από το αυτοκίνητο και με ξάπλωσαν»

Προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το ομιχλώδες τοπίο για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έπιασε φωτιά η μοιραία Ferrari, την οποία οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, η αστυνομία συλλέγει – ώρα με την ώρα – όλο και περισσότερες καταθέσεις που θα «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται – σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star – να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόδι της στον αστράγαλο είχε ένα βαθύ τραύμα και όπως λένε οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου