Ιωάννα Τούνη – Μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση

Τούνη, Ιωάννα Τούνη – Μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση εις βάρος της Ιωάννας Τούνη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Μάκης Κατμετζόγλου.

Πρόκειται για τον άντρα που η influencer αποκάλυψε ότι έβγαλε το revenge porn βίντεο της στο διαδίκτυο.

«Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στo Instagram.

Σημειώνεται, ότι η influencer μίλησε με ονόματα, καθώς κάποιοι -με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη- συνέδεσαν το ροζ βίντεό της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει επίσης.

«Είναι θύμα και ο ίδιος»
Σύμφωνα με το «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Μάκης Κατμετζόγλου κατέθεσε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στην εκπομπή η δικηγόρος του σημείωσε: «Ξεκίνησε ο διασυρμός του χθες, έχει ήδη κινηθεί η νομική διαδικασία οπότε θα αποφανθούν τα δικαστήρια για την εν λόγω κίνηση της κ. Τούνη. Μας είναι και εμάς ακατανόητο το γιατί η κ. Τούνη αποφάσισε μετά από δύο χρόνια που ανέβηκε το βίντεο να βγει. Ο εντολέας μου με το που βγήκε το βίντεο κατέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μήνυση, έδωσε όλα τα στοιχεία στην αστυνομία.

Δεν είχε τίποτα παραπάνω γιατί όσο θύμα είναι η κ. Τούνη άλλο τόσο θύμα ήταν και ο ίδιος, ο οποίος ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής δυστυχώς στο βίντεο. Δεν το έχει στην κατοχή του, από άλλον έχει διαρρεύσει. Το βίντεο ήταν γυρισμένο σε εξωτερικό χώρο και δεν είχε τη δυνατότητα να το τραβήξει εκείνος. Προφανώς κάποιος το τράβηξε εν αγνοία και των δύο ανθρώπων. Έγινε τώρα αυτή η αναφορά στον πελάτη μου και δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί έγινε τώρα;

Ο πελάτης μου χθες σοκαρίστηκε. Μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που ανέβηκε το βίντεο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων που του έλεγαν να κλείσει τα social media και του εύχονταν να βγάλει καρκίνο και να πεθάνει. Ο εντολέας μου είναι θύμα, έχει διασυρθεί η προσωπική του ζωή στο διαδίκτυο».