Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαριαλένα Ροζάκη – «Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Μαριαλένα Ροζάκη. Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο remake του «Καφέ της Χαράς» στον ρόλο της Αρετής, ήταν το πρωί της Τρίτης (11/1) καλεσμένη στο «Breakfast @Star».

Η νεαρή μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεοπτική σειρά αλλά και για τα συναισθήματά της ως νέα μαμά που μεγαλώνει μόνη την κόρη της, καθώς χώρισε με τον σύντροφό της ενώ ήταν ακόμη έγκυος.

«Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα μία σχέση, ήμασταν καιρό μαζί. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απόκτησα το παιδί μας».

«Το κοριτσάκι μου με κάνει να μην χάνω το χαμόγελό μου. Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου», σημείωσε η ίδια.

Τέλος, αποκάλυψε: «Η γυναικολόγος μου ήταν το στήριγμά μου. Έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μου μαγικό. Τη στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου