Ναταλία Γερμανού: Δεν μπορώ άλλη σαχλαμάρα και τηλεοπτικά στερεότυπα

Γερμανού

Την ειλικρίνειά της δεν πρόκειται να την αποχωριστεί ποτέ ξανά, τουλάχιστον τηλεοπτικά η Ναταλία Γερμανού η οποία τονίζει πως αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της που αγαπάει περισσότερο ο κόσμος!

H αγαπημένη παρουσιάστρια επίσης αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της απωθημένο που δεν πιστεύαμε ότι θα είναι αυτό! Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού:

 

Επαγγελματικά υπάρχει κάτι που δεν έχετε κάνει και θα θέλατε να κάνετε;

Δεν έχω κάνει το «Αλάτι & πιπέρι next generation»! Θα ήθελα πολύ να τo κάνω αυτό, καθώς συνδέεται με τον πατέρα μου (σ.σ: Φρέντυ Γερμανός).

Τα τελευταία χρόνια, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, βιώνετε την απόλυτη επιτυχία! Ποια θεωρείτε ότι είναι τα συστατικά που «στέλνουν ψηλά» την εν λόγω εκπομπή;

Είμαι σχεδόν διάφανη, μπορείς να καταλάβεις πότε χ θυμώνω, πότε θέλω να μιλήσω και δεν μπορώ. Η τη· ειλικρίνεια είναι σχεδόν παρεξηγήσιμη. Έχω βέβαια και μια ομαδάρα (Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βασίλης Δρυμούσης, Δημήτρης Πανόπουλος) που μου ταιριάζει 100% και τους σέβομαι για τη δουλειά που κάνουν και όσα προσφέρουν στην εκπομπή.

Έχετε πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας;

Ο κόσμος την αγαπάει κι εγώ δεν αλλάζω (γέλια). Δεν μπορώ άλλη σαχλαμάρα και τηλεοπτικά στερεότυπα.

Νιώθετε γεμάτη που έχετε βρει αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένη στη δουλειά;

Σαφέστατα, για μένα δεν είναι μόνο δουλειά, είναι απόλαυση πλέον τις περισσότερες φορές. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο.

 

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV