Νίκος Μουρατίδης: Το κοτέτσι της TV έχει πάρα πολλές κότες – Ποιος θα πάρει σοβαρά κάποιες από αυτές των πρωινάδικων; (Βίντεο)

Μουρατίδης

Στον καναπέ του Mega Καλημέρα κάθισε ο Νίκος Μουρατίδης εκεί σχολίασε όσα έχει γράψει για την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και για την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα.

«Το κοτέτσι της TV έχει πάρα πολλές κότες. Ποιος θα πάρει σοβαρά κάποιες από αυτές των πρωινάδικων;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης

«Τελειώνοντας οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά δεν μου έμεινε τίποτα»

«Δεν έχει συμβεί τίποτα ειλικρινά. Ίσα ίσα όταν έκανε μια εκπομπή, παραγωγός της εκπομπής ήταν φίλη μου και μου είπε έλα να δουλέψεις εδώ. Πήγα κι άντεξα δύο ημέρες. Κατ’ αρχήν με τα λεφτά που μού πρότεινε και με το attitude. Έβαζε την τελευταία βοηθό να πάει τηλέφωνο την Ειρήνη Παππά κι έλεγα συγγνώμη Ρούλα μου αλλά εσύ πρέπει να την πάρεις που δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση» είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Τελειώνοντας την εκπομπή, θέλω να μου μείνει κάτι. Τελειώνοντας οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά δεν μου έμεινε τίποτα. Όλο περιαυτολογούσε και να απαντήσει σε πράγματα που τής είχαν γράψει. Ακόμα και παρουσιάστρια σε παιχνίδι που ήταν, έλεγε για την κριτική που τής είχαν γράψει κάπου. Επιτρέψτε μου όπως αρέσει σε χιλιάδες κόσμο, εμένα να μην μου αρέσει» πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε το βίντεο: