Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μέμος Μπεγνής: Δε θέλω να κάνω παιδί, θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

μπεγνής

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη γίνει πατέρας.

Όπως τόνισε, του φαίνεται μεγάλη δέσμευση το να έχει κανείς παιδί ενώ υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

«Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δε μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη και να το ξανασκεφτεί, σημείωσε: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω. Πολλές φορές δεν το ακούω, αλλά άμα το ακούσω, πάω καλά».

Μιλώντας για τη σχέση του με τους δικούς του γονείς, δήλωσε ότι υπεραγαπάει τη μητέρα του και τη φροντίζει συνεχώς, ενώ της αγόρασε επίσης μία κατοικία στη Σαλαμίνα.

Από την άλλη, δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα του.

«Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου, καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά. Είναι διάφορα προσωπικά θέματα. Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι», κατέληξε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου