Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Βίκυ Καγιά: Ποιο είναι το αγαπημένο της ζευγάρι στο φετινό DWTS;

H νέα τηλεοπτική σεζόν βρήκε τη Βίκυ Καγιά να παρουσιάζει το DWTS. Ένα πρότζεκτ που η ίδια αγαπάει πολύ και όπου, όπως δηλώνει στο ΟΚ!, νιώθει ότι περνάει πραγματικά καλά.

Θα ήθελε όμως να το παρουσιάσει και του χρόνου; Έχει ξεχωρίσει η Βίκυ Καγιά κάποιον από τους διαγωνιζόμενους που θα μπορούσε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του DWTS;

Υπήρξε έστω μία στιγμή που μπορεί να μετάνιωσες για την απόφασή σου;

Όχι, προς Θεού. Περνάω πάρα πολύ ωραία. Τα νούμερα έχουν σημασία μέχρι έναν βαθμό. Ακόμα και αν κάτι πάει λάθος, εσύ οφείλεις να μπαίνεις στο πλατό και να κάνεις τη δουλειά σου σαν να έχεις τηλεθέαση 50%. Το απολαμβάνω πολύ το DWTS. Είναι οικογενειακό, έχει θετικό πρόσημο, είναι διασκεδαστικό χωρίς κιτρινισμούς.

Λέγεται ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Γνωρίζω ότι αυτή είναι η διάθεση. Μέχρι να ειπωθεί όμως το τελικό «ναι» από το κανάλι δεν μπορώ να ξέρω αν θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η διάθεση.

Εσύ θες να το ξανακάνεις;

Θα ήθελα να κάνω πρώτα μια συζήτηση, να μου πουν τι σκέφτονται και μετά φυσικά να το κάνω με πολλή χαρά.

Εσύ είχες λόγο σε κάτι άλλο πέρα από την παρουσίαση;

Καθόλου. Εμένα μου ανακοίνωσαν ποιοι θα είναι λίγο πριν ξεκινήσουμε.

Θα ήθελες να έχεις έναν παραπάνω ρόλο;

Θα ήθελα να βοηθήσω με κάποιες προτάσεις μου – αν μου ζητηθεί φυσικά. Όχι να έχω λόγο απλά για να έχω. Δεν είμαι τέτοιος επαγγελματίας.

Ποια στιγμή έχεις απολαύσει περισσότερο;

Το πρώτο live δεν μπορώ να σου πω ότι το απόλαυσα γιατί τρέχαμε όλοι σαν τρελοί. Το δεύτερο όμως το απόλαυσα πολύ. Το DWTS είναι μια υπερπαραγωγή, αλήθεια σ’ το λέω.

Στην πρεμιέρα δεν ήσουν η Βίκυ που γνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε.

Στο πρώτο live μού ζητήθηκε να μη βγαίνω καθόλου από το κείμενο γιατί ήθελαν να δουν κάποια πράγματα. Είχαν πολλά να προσέξουν, είτε τεχνικά είτε με τους celebrities, οπότε δεν ήθελαν να έχουν και εμένα στον νου τους. Μετά μου είπαν από μόνοι τους: «Βίκυ, πάρ’ το επάνω σου, κάνε το δικό σου». Σ’ το ορκίζομαι, μόνο καλά περνάω στο DWTS. Με εκτιμούν, με προσέχουν, με σέβονται. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Έχεις φαβορί για τη νίκη;

Ναι, αλλά δεν κάνει να το πω! Υπάρχουν διάφορα ζευγάρια που θεωρούνται φαβορί, όπως η Τζώρτζια και ο Αλεξάντερ, ο Έντουαρντ και η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Μαξίμ. Πολύ καλά πάει και η Χριστίνα με τον Αργύρη. Κάπου εκεί πιστεύω θα παιχτεί. Και η Μπέσσυ όμως πηγαίνει πολύ καλά. Έχω δύο αγαπημένα ζευγάρια αλλά δεν θα σ’ τα αποκαλύψω για να μη δημιουργηθούν εντυπώσεις. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι ότι καμαρώνω πολύ τον Έντουαρντ. Έχει γίνει ένα άλλο παιδί. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον. Μακάρι να έρθεις να μας δεις στις πρόβες, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια έχεις ταυτιστεί με το Star. Θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου σε άλλο κανάλι;

Όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί διάφορες προτάσεις. Αλλά το θέμα είναι ποια είναι αυτή η πρόταση, πόση σοβαρότητα έχει και τι αντίκτυπο θα έχει στην υπόλοιπη ζωή σου. Δεν φεύγεις γιατί σου έδωσαν περισσότερα χρήματα. Το θέμα είναι να υπάρχει σχεδιασμός, διάρκεια. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά εκεί που είμαι, κάνω αυτό που θέλω, με τους συνεργάτες που θέλω.

Πότε λήγει το συμβόλαιό σου;

Το καλοκαίρι. Εγώ ανανεώνω κάθε χρόνο με το Star. Έτσι το προτιμώ.

Στη φάση που είσαι τώρα θα μου άρεσε να σε δω σε ένα πρωινό, αν και ξέρω ότι δεν είχες περάσει καθόλου καλά τότε στον ΑΝΤ1.

Όντως, από τότε έχω κάνει οικογένεια, έχω άλλη πείρα. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν μου ταίριαζε. Δεν θεωρώ ότι μου πηγαίνει το κλασικό πρωινό. Οι άλλοι το κάνουν πολύ καλύτερα από μένα. Αν γίνει με άλλο τρόπο, πιθανό να μπορέσω να το υπηρετήσω. Δεν μπορώ να κουτσομπολεύω με το πάνελ.

Ξέρω ότι είσαι από τα λίγα πρόσωπα του καναλιού που μιλάνε με την ιδιοκτησία.

Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνω αποφάσεις. Δεν είμαι διοικητικό στέλεχος. Ακόμα και να ρωτήσουν τη γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι θα γίνει αυτό που λέω. Και είναι κάτι που σέβομαι απόλυτα. Έχουμε άριστη σχέση.

Είπες πριν ότι θα μπορούσε να «ξεκουραστεί» λίγο το GNTM. Νιώθεις το ίδιο και για το Shopping Star;

Το Shopping Star δεν χρειάζεται ακόμα ξεκούραση γιατί εξελίσσεται συνέχεια από μόνο του. Οι γυναίκες που έρχονται είναι πάντα διαφορετικές.

Ισχύει ότι θα συμμετάσχουν και άντρες του χρόνου;

Μακάρι, αλλά δεν το ξέρω. Θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες εβδομάδες με άντρες γιατί το αντρικό κοινό και τα αντρικά μαγαζιά είναι πιο περιορισμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00