Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω βιώσει bullying στη δουλειά για πολύ καιρό, όμως έχω πάρα πολύ πείσμα κι επιβίωσα (Βίντεο)

Για το bullying που έχει βιώσει στον χώρο της εργασίας της μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά αναφέρθηκε στο τραύμα που της άφησε η απώλεια του πατέρα της, ενώ στη συνέχεια τόνισε επίσης πως στο επάγγελμά της έχει δεχτεί πολύ άσχημες συμπεριφορές.

«Ήμουν 17 χρονών και ο μπαμπάς μου έφυγε από καρκίνο. Είχαμε περάσει τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Ο θάνατος του μπαμπά μου, μου άφησε μία αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα 4,5 χρόνια ψυχοθεραπεία, δεν το άντεξα όμως και σταμάτησα. Ο θάνατος του πατέρα μου με έδεσε πολύ με τη μητέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. «Μόλις τελείωσα το σχολείο, ξεκίνησα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να παντρευτώ. Μπορεί να μη θελήσω και ποτέ. Όταν είμαι με τη μαμά μου θέλω να νιώθω και λίγο παιδί», είπε.

Σχετικά με τον χώρο της εργασίας της και το bullying που έχει βιώσει, η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε: «Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό κακή συμπεριφορά. Επειδή, όμως, έχω πάρα πολύ πείσμα, έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το πέρασμά της από την ψυχαγωγία. «Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο κι αν έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση, πίστευα ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά. Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία, γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς κιόλας, γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία», είπε κλείνοντας.

 

 

https://youtu.be/ls3gh9et8fo

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου