Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χάρης Βαρθακούρης: Θετικές και οι κόρες του – Η επική ατάκα για τη σύζυγό του

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης μέσω social media ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα συμμετέχει στον τελικό του J2US.

«Είμαι ένα από τα 21.567 χθεσινά κρούσματα» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram, ενώ περιέγραψε ότι από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα τα τεστ που έκανε έβγαιναν αρνητικά, αλλά την Τρίτη τα συμπτώματα έγιναν έντονα και το μοριακό τεστ βγήκε θετικό.

Η ανάρτησή του

 

Θετικές και οι κόρες του

Λίγο αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω InstaStory, γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκαν θετικές στον κορωνοϊό και οι κόρες του, Λιόνα και Μελωδία. Ωστόσο, η σύζυγός του, Αντελίνα Βαρθακούρη, μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης τη χαρακτήρισε “κατσαρίδα”.

«Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό, εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλο το βράδυ της Δευτέρας βράδυ. Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;» έγραψε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου