Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες, πράγμα που γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN δημοσίευσε μία selfie από το δωμάτιο νοσηλείας της, όπου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Στη λεζάντα έγραψε: «Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!! Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε και να τον “προλαβαίνετε”. Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας και να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμή σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα και τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!».

Ευτυχώς η Ελένη Τσολάκη χαίρει άκρας υγείας και θα κάνει Πρωτοχρονιά με τους οικείους της σε σπίτι ή σε εστιατόριο (μέχρι τις 02:00, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας), αφού το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου πήρε εξιτήριο.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από τον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου με τον γιατρό της, θέλοντας να τον ευχαριστήσει δημόσια. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πιο υπέροχο γιατρό του κόσμου @ioannis.ioannidis.399 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Είσαι ένας καταπληκτικός γιατρός και ένας φανταστικός άνθρωπος!!!💕💕 Σ’αγαπάω!!!» σημείωσε στη λεζάντα του post της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελένη Τσολάκη και ο γιατρός της αγκαλιάζονται και χαμογελούν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου