Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Παναγιωτόπουλος: Ενδελεχής έλεγχος στις ιστοσελίδες που «ξέχασε» να κατεβάσει πορνογραφικό υλικό

Μία προς μία μελετά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στις οποίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ανεβάσει αντίστοιχο υλικό. Στόχος της Δίωξης είναι να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα ντοκουμέντα για τη νοσηρή δράση του.

Ο 58χρονος ανέβαζε υλικό μέχρι και πριν από 7 μήνες, ενώ μέρος αυτού έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστές ιστοσελίδες πορνό.

Σε κάποια από τα βίντεο, μάλιστα, δεν δίσταζε να γράφει και χυδαία σχόλια, διαφημίζοντας έτσι το περιεχόμενό τους, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Χυδαια_σχολια_Παναγιωτοπουλου

Ενώπιον του εισαγγελέα

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα κατά την πρώτη του απολογία ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσε πως τα συγκεκριμένα βίντεο τα έχει κατεβάσει εδώ και 3 χρόνια κάτι που επανέλαβε και μετά την κλήση για τη δεύτερη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του.

Ωστόσο, απολογούμενος για την τρίτη καταγγελία υποστήριξε πως είχε μεν σταματήσει να ανεβάζει «ροζ» βίντεο από το 2019, αλλά είχε ξεχάσει να κατεβάσει το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η 42χρονη καταγγέλλουσα.

Η μήνυση της 42χρονης αφορά βίντεο ερωτικού περιεχομένου το οποίο γυρίστηκε από το 2004 έως το 2006 και παραμένει μέχρι και σήμερα αναρτημένο στο διαδίκτυο, σε ελληνική σελίδα με οίκους ανοχής.

Τουλάχιστον 9 τα θύματα

Μετά τις 3 μηνύσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 58χρονου παρουσιαστή, 4 ακόμη γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους στα επίμαχα βίντεο, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως τα θύματα είναι τουλάχιστον 9.

Πώς έπειθε τα θύματα

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιούσε διάφορους τρόπους για να τις ξεγελά και να τις πείθει τελικά να συμμετέχουν στις ερωτικές σκηνές.

Στην περίπτωση της 42χρονης, ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο σημείο να της τάξει μέχρι και γάμο προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της ενώ σε μια άλλη κοπέλα υποσχόταν μια καριέρα στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου