Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Light: Kατηγορείται και για τον εκβιασμό του Lamanif – Οδηγείται στο αυτόφωρο

Κατηγορούμενος για τον εκβιασμό του τράπερ Lamanif είναι ο τράπερ Light, καθώς και για τη δημοσίευση βίντεο στα οποία εμφανιζόταν ο πρώτος με την «αφέντρα», γεγονός που είχε προκαλέσει την εξαφάνισή του και την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Ο Light πόζαρε στα social media έχοντας τρία πιστόλια περασμένα στη ζώνη του. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε την ΕΛΑΣ και λίγες ώρες αργότερα ο τράπερ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Η σύλληψη έγινε την ίδια ημέρα που είχε οριστεί η απολογία του στο ίδιο αστυονικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του o Lamanif, αλλά είχε πάρει νέα προθεσμία με αποτέλεσμα η απολογία του να γίνει τώρα μετά την σύλληψη του.

Ο 26χρονος τράπερ προσήχθη από τους αστυνομικούς μέσα από μπαρ στο Κολωνάκι, όπου είχε κληθεί για να τραγουδήσει.

Αφορμή η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου προκαλούσε δείχνοντας επιδεικτικά στην κάμερα κινητού τηλεφώνου, τρία όπλα, το ένα εκ των οποίων φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να είναι προϊόν κλοπής από αστυνομικό.

Όπως αναφέρει το thetoc.gr, οι αστυνομικοί σε κατ’ οίκων έρευνες στο σπίτι του ίδιου αλλά και του μάνατζέρ του στην Εκάλη δεν εντόπισαν τα συγκεκριμένα όπλα, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν… ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες βιντεοκλίπ.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν στο Κολωνάκι, τράπερ και μάνατζερ, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητα κάνναβης, 18.355 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, δύο σφαίρες, ένας αστυνομικός φάρος και δύο καρτέλες ηρεμιστικών χαπιών. Με τη δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις.

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε συλληφθεί η 30χρονη “αφέντρα” που κατηγορείτο από τον ράπερ Λάμπρο Μανιφάβα γνωστό ως “Lamanif” για εκβιασμό, μετά την ανάρτηση προσωπικών ερωτικών τους στιγμών στα social media. Από την έρευνα προέκυψε ότι το συγκεκριμένο υλικό κατέληξε στον Light, και διακινήθηκε από εκείνον προκειμένου να τον διασύρει και να γκρεμίσει το… σκληρό προφίλ του.

Η “αφέντρα”, όπως είχε πει ο Lamanif, είχε πάρει χρήματα από τον ίδιο, όταν όμως την δεύτερη φορά δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά, έδωσε αυτό το υλικό στον ανταγωνιστή του, χωρίς να έχει διαπιστωθεί αν έλαβε χρηματική αμοιβή ή το έκανε για λόγους εκδίκησης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου