Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις πιο εντυπωσιακές τούρτες

Γενέθλια είχε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, με την ίδια να τα γιορτάζει στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Ηair».

Οι συνεργάτες της μάλιστα φρόντισαν να της κάνουν έκπληξη, με δύο τούρτες υπερπαραγωγή.

Η influencer, που έκλεισε τα 37, έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram. Σε αυτή δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει κρατώντας τις τούρτες και ευχαριστεί τους φίλους της που την θυμήθηκαν.

Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου! BOO-037 σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μια ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δυο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές. Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο… θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα. [η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της] [Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου mairiboomer joke alert] [μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!]».

Δείτε το ποστ της παρακάτω:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου