Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Παύλος Χαϊκάλης: Τα πλάνα της άδειας παράστασης ήταν από την πρόβα, δεν αντέχω άλλο σαν ηθοποιός (Βίντεο)

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε κατά της εκπομπής Πρωινό και του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας πως τα πλάνα με το άδειο θέατρο που πρόβαλλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα ήταν από πρόβα και όχι από την κανονική παράσταση. Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε για στοχευμένη επίθεση.

«Κόπηκαν 140 εισιτήρια την πρώτη μέρα 239 τη δεύτερη»
«Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που μπαίνανε μέσα, ρωτάντας τους μάλιστα για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με τον ψωμί συναδέλφων είναι ότι χειρότερο», σημείωσε με έντονο λόγο ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Φτάνουμε σε ένα σημείο να απολογούμαστε γιατί κάποιοι κύριοι παίξανε με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Στην πρεμιέρα λοιπόν, κόπηκαν 140 την πρώτη μέρα 239 τη δεύτερη»

«Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές! Γέλαγαν τα μουστάκια του που δεν πήγαμε καλά», ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=l3-0VqSDgSk

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00