Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Άνδρας ο επιχειρηματίας-θύμα του τηλεστάρ με το ροζ βίντεο

Ένας δεύτερος παρουσιαστής, πανελίστας άλλοτε τηλεοπτικών εκπομπών, φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μετά την καταγγελία σε βάρος του που κατατέθηκε από επιχειρηματία της Αθήνας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γνωστός παρουσιαστής φέρεται να έδειξε ροζ βίντεο στο μετέπειτα σύντροφο της καταγγέλλουσας, κάτι που οδήγησε στο χωρισμό του ζευγαριού. Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί το… φύλο του προσώπου που έκανε την καταγγελία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, πρόκειται για άντρα επιχειρηματία και όχι γυναίκα, όπως αναφέρεται.

Ωστόσο, για γυναίκα κάνει λόγο η «Realnews», που έφερε στο φως λεπτομέρειες της υπόθεσης. Σύμφωνα με την επιχειρηματία, ήταν τον Ιούλιο του 2016 όταν πληροφορήθηκε από τον τότε σύντροφό της ότι ο πανελίστας, που εμφανίζεται ως «γνώστης» λεπτομερειών της ζωής διάσημων προσώπων, όχι μόνο της εγχώριας showbiz αλλά και του εξωτερικού, του έδειξε ένα βίντεο με τους δυο τους σε προσωπικές στιγμές. Ήταν ένα υλικό ερωτικού περιεχομένου που είχε ληφθεί από τον καταγγελλόμενο μέσω του κινητού του τηλεφώνου κατά το χρόνο που βρίσκονταν σε σχέση, δηλαδή την περίοδο 2012-2015. Ο ίδιος φέρεται να την είχε διαβεβαιώσει, μετά το χωρισμό τους, πως θα έσβηνε τα βίντεο, λέγοντάς της πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Όπως φέρεται να λέει η γυναίκα, του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη λόγω της στενής σχέσης μεταξύ τους. Όμως, εκείνος όχι μόνο είχε κρατήσει το υλικό, αλλά το έδειξε στο μετέπειτα σύντροφό της, ο οποίος ήταν φίλος του. Η γυναίκα υποστηρίζει πλέον ότι εξαιτίας της πράξης του έχει υποστεί σημαντικό διασυρμό της προσωπικότητάς της, ενώ βρέθηκε πλήρως εκτεθειμένη στο άμεσο περιβάλλον της που πληροφορήθηκε την ύπαρξη των βίντεο.

Το αποτέλεσμα των πράξεών του ήταν να χωρίσει με το σύντροφό της, ο οποίος αφού είδε το υλικό, την έβρισε χυδαία, καθώς πίστεψε ότι το υλικό είχε βιντεοσκοπηθεί μετά το χωρισμό της από τον πανελίστα. Η ίδια επισημαίνει ότι ο καταγγελλόμενος, για άγνωστους σε αυτή λόγους, προσπάθησε να την εκδικηθεί και να την ξεφτιλίσει με το χειρότερο τρόπο, να την παρουσιάσει δηλαδή στο μετέπειτα σύντροφό της ως μια ανήθικη και φτηνή γυναίκα, που τον απατά και επιδίδεται σε ακολασίες.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου