Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σκορδά σε Σταμάτη Γαρδέλη: Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου (Βίντεο)

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε ξανά στο Πρωινό και το ενδιαφέρον της κουβέντας αυτή τη φορά στράφηκε γύρω από την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σύντροφο, όμως, προκάλεσε και μια σχετική αμηχανία στην Φαίη Σκορδά, ο διάλογος ήταν απολαυστικός….

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Είναι καλλιτέχνης, είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης και στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ; Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο, έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε ενοχλημένη: «Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν είμαι εγώ κύριος απέναντί σου Σοφία μας;», αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα τον κάλεσε η σύντροφός του στο τηλέφωνο για να του κάνει παράπονα.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου