Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ηρώ Μουκίου: Μετανιώνω που δεν έκανα δεύτερο παιδί (Βίντεο)

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τους Αυθαίρετους, την περίοδο που ενοχοποίησε την ομορφιά της και εξήγησε πως λειτουργεί ο γάμος από απόσταση.

Ο μεγαλύτερος σταθμός για εκείνη ήταν η σειρά «Οι Αυθαίρετοι», η οποία πρόκειται για την πρώτη κωμωδία που εξέπεμψε το MEGA. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η σειρά της άνοιξε τις πόρτες διάπλατα και πρόσθεσε πως οι «Αυθαίρετοι» ήταν η σειρά που παρουσιάσε στον Έλληνα τον Νεοέλληνα.

Η ίδια δήλωσε πως πλέον γίνονται πολύ καλές σειρές στην τηλεόραση και σκέφτεται να κάνει μία επανεκκίνηση. Αυτή την περίοδο ασχολείται με το θέατρο, καθώς εμφανίζεται στις «Ανθισμένες Μανόλιες» στο θέατρο Αλάμπρα.

Ως προς τα πρότυπα ομορφιάς δήλωσε: «Είμαι από τους ανθρώπους που υμνώ το πέρασμα του χρόνου. Δεν θέλω να μου κάνουν Photoshop και να φαίνομαι 20 χρονών, γιατί δεν είμαι».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη, όμως τους χωρίζει η απόσταση. Ο σύζυγός της βρίσκεται στη Λάρισα κι εκείνη στην Αθήνα. Πως λειτουργεί ένα τέτοιο μοντέλο γάμου; Η ίδια εξήγησε πως ο καθένας πρέπει να δώσει χώρο και χρόνο στον άλλον για να κάνει αυτό που αγαπάει. Μάλιστα, έχουν φτιάξει τον δικό τους επίγειο παράδεισο στο Βόλο κι εκεί είναι το σημείο συνάντησής τους.

Λόγω μίας αποβολής στο παρελθόν αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί, κάτι που η ίδια μετανιώνει πλέον.

«Έχω μετανιώσει πάρα πολύ που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Θεώρησα ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω γιατί σου μπαίνουν πάντα φόβοι ότι μπορεί να ξανακάνεις αποβολή».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00