Η Όλγα Ντάλλα για τον Στυλιανό: Είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή τη σχέση κι ας ξεκίνησε ανάποδα, δε φοβάμαι τίποτα

Ντάλλα

Η Όλγα Ντάλλα μπορεί να μην κράτησε τελικά, στα χέρια της το πολυπόθητο έπαθλο του GNTM, όμως κατάφερε να κερδίσει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο που είναι σε σχέση με τον Στυλιανό Φλωρίδη ήδη από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μόδας μίλησε στην εκπομπή [email protected] και αναφέρθηκε τόσο στη γνωριμία τους, όσο και στην αντίδραση των γονιών της.

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι, τον έχουν γνωρίσει. Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό μου και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει, έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν και 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου. Προς το παρόν, μένουμε όλοι μαζί στο πατρικό μου, μαζί με τους γονείς μου, όμως ψάχνουμε ένα σπίτι να μείνουμε μόνοι μας», είπε αρχικά η Όλγα Ντάλλα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο Στυλιανός έχει σκοπό να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. «Ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές, αλλά δε νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι για να είναι μαζί μου. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας. Πρώτα συγκατοικήσαμε λόγω του GNTM και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Εγώ είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή τη σχέση, δε φοβάμαι τίποτα», δήλωσε.