Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ταμίλα Κουλίεβα: Στη «Σκοτεινή θάλασσα» που έρχεται στο MEGA υποδύομαι μια γυναίκα εκρηκτική (Βίντεο)

Η Ταμίλα Κουλίεβα υποδέχτηκε την εκπομπή MEGA Καλημέρα στο στολισμένο σπίτι της, και μίλησε για τη σχέση της με τη μητέρα της, για το γιο της, και τον ρόλο της στη «Σκοτεινή θάλασσα» που έρχεται στο MEGA!

«Προσπαθώ να είμαι σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Δεν επιτρέπεται να μην έχουμε διάθεση και να θυσιάζουμε τις Πρωτοχρονιές. Θυμάμαι τα παιδιά μου χρόνια στο σπίτι της γιαγιάς. Σαν παιδί περίμενα πολύ αυτή τη γιορτή», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Ήμουν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο. Αν με άφηναν σε μια γωνιά, εκεί θα με έβρισκαν μετά από δύο ώρες. Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός. Παραξενεύτηκαν. Ήρθα στην Ελλάδα 24 χρονών, ακολούθησα τη ροή των πραγμάτων, για τους γονείς μου ήταν δεδομένο ότι θα έφευγα», περιέγραψε η ίδια.

«Ο γιος μου ο Στέφανος με βοήθησε πολύ στη διαδρομή μας στην Ελλάδα. Μάθαινα μαζί του. Παραμένει πολύ αυστηρός κριτής μαζί μου, το χαίρομαι πολύ αυτό και το αναζητάω. Υπολογίζω και σέβομαι την άποψή του για τη δουλειά μου», ανέφερε η Ταμίλα Κουλίεβα για τη σχέση της με το γιο της.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχω γίνει… καναλάρχισσα! Έχω κανάλι στο YouTube με μαγειρική. Προέκυψε από μια παρέα που είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι για να το χαρούμε και να μάθουμε πράγματα», είπε η ίδια, ενώ σχετικά με το αν σκέφτεται την παρουσίαση είπε ότι «Έχω δοκιμαστεί ήδη ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά στην αρχή το άγχος που είχα δεν μπορώ να σας το περιγράψω».

«Στη “Σκοτεινή θάλασσα” στο MEGA υποδύομαι μια γυναίκα εκρηκτική που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της. Στις 23 Δεκεμβρίου βγαίνει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” και 3 Ιανουαρίου η “Σκοτεινή θάλασσα” στο MEGA. Θέλω και η συνέχει να είναι δημιουργική», είπε για το ρόλο της στη «Σκοτεινή θάλασσα» που έρχεται στο MEGA, αλλά και για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία παίζει.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου