Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βασίλης Μπισμπίκης: Όταν βγαίνω με την Δέσποινα Βανδή νιώθω 100% ελεύθερος (Βίντεο)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Studio 4 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή και πως διαχειρίζεται το κυνηγητό των παπαράτσι.

«Παρατηρώ ως φαινόμενο ότι η προσωπική ζωή καπελώνει την επαγγελματική κάποιες φορές. Με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό και χυδαίο. Απογοητεύτηκα με ανθρώπους που κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη νέα του ζωή, αλλά και την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, τους οποίους έχει «τσακώσει» μαζί ο φωτογραφικός φακός.

«Όταν βγαίνω με την Δέσποινα είμαι 100% ελεύθερος. Δεν με ενδιαφέρει. Είναι ωραία η νέα μου ζωή είμαι ευτυχισμένος».

Ο ηθοποιός δήλωσε πως νιώθει αμηχανία όταν πέφτουν πάνω τους πολλά φλας, ενώ πάντα του άρεσαν τα μπουζούκια. Μάλιστα, είχε πάει να ακούσει την Δέσποινα Βανδή το 1996.

Μεγάλη νικήτρια του GNTM η Κυβέλη
Το GNTM έριξε αυλαία για φέτος και η μεγάλη νικήτρια ήταν η παίκτρια που το κοινό λατρεύει να μισεί, η Κυβέλη.

Για τη φετινή νικήτρια του GNTM μίλησε ο Γιώργος Καράβας, ο οποιός χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο. «Η Κυβέλη ήταν ένα τσικ πάνω από τους υπόλοιπους», είπε για την παίκτρια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά, την παλιά παρουσιάστρια του GNTM, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, ενώ για τον Κωνσταντίνο, που κονταροχτυπήθηκε στον τελικό μαζί με την Κυβέλη και την Όλγα, είπε πως σίγουρα θα κάνει καριέρα.

Για την Ειρήνη και τον Ναπολέοντα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αναμενόμενο.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00