Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο από δημοσιογράφο – Ποιος είναι ο πανελίστας (Βίντεο)

Γυναίκα επιχειρηματίας καταγγέλλει γνωστό πανελίστα για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές ως εκδίκηση. Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου φαίνεται πως αποτέλεσε εφαλτήριο για βγουν στο φως και άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Σήμερα το πρωί μέσα από το «Πρωινό» η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε το ρεπορτάζ για μία γνωστή επιχειρηματία, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της και γνωστό πανελίστα για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο φιλικό του περιβάλλον αλλά και τον νυν σύντροφό της.

Η επιχειρηματίας ήταν σε σχέση με τον καταγγελλόμενο τρία χρόνια πριν και όταν εκείνη αποφάσισε να χωρίσουν, για να την εκδικηθεί διέρρευσε τα βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο φιλικό περιβάλλον αλλά και τον τωρινό σύντροφό της.

Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή, η επιχειρηματίας ανέφερε: «Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτή την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

«Αν ακουστεί ποια είναι, θα φωτογραφηθεί και η σχέση της, γιατί ξέραμε πριν από τρία χρόνια με ποιον ήταν», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου