Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αδιαφορία Τσαγκρίδη στην επιμονή της Καινούργιου – Τι συνέβη στη συνάντηση στο Κολωνάκι

H Kατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν τυχαία στο Κολωνάκι αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο στο Κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες και μεταξύ τους υπήρχε πολύ βαρύ κλίμα και αμηχανία.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έτρωγε με την παρέα του σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου όταν μπήκε σε αυτό η Κατερίνα Καινούργιου με την δική της παρέα. Η παρουσιάστρια είδε αμέσως τον πρώην αγαπημένο της και πριν ακόμη η παρέα της καθίσει στο δικό τους τραπέζι κατευθύνθηκε προς την μεριά του. Οι δυο πρώην χαιρετήθηκαν αμήχανα και σε πολύ ψυχρό κλίμα, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο εφοπλιστής έδειξε φανερά την αδιαφορία του στην πρώην αγαπημένη του.

Αντάλλαξαν ένα τυπικό χαιρετισμό και ενώ η παρουσιάστρια προσπάθησε να ανοίξει κουβέντα ο εφοπλιστής δεν απαντούσε καν σε όσα τον ρωτούσε ή του έλεγε. Σε όσους ήταν παρόντες φάνηκε σαν η Κατερίνα Καινούργιου να ήθελε να κάτσει στην παρέα του εφοπλιστή κα να προσπαθεί να τον κάνει να την προσκαλέσει να καθίσει μαζί του.

Κάτι, που όμως όχι μόνο δεν έγινε αλλά εκείνος έδειξε αν όχι ενοχλημένος, παντελώς αδιάφορος για εκείνη. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ ψυχρό και αμήχανο και την αμηχανία αυτή ένοιωσαν και οι υπόλοιποι στην παρέα τόσο του Φίλιππου όσο και της Κατερίνας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου