Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αφροδίτη Λιάντου στα Παραπολιτικά: Αν ψωνιστώ θα σταματήσει η εξέλιξή μου

Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου δεν µοιάζει µόνο σαν δύο σταγόνες νερό µε τη µητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, αλλά έχει κληρονοµήσει και το ταλέντο της.

Άλλωστε, και ο πατέρας της, Γιώργος Λιάντος, είναι ηθοποιός, ο οποίος είχε παντρευτεί µε την Εβελίνα το 1999, όµως το 2001 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους.

Η Αφροδίτη έχει σπουδάσει µουσική, έκανε µιούζικαλ από 12 ετών, ενώ έχει ήδη δώσει δείγµα γραφής στη µουσική µε τα υπέροχα τραγούδια της.

Φέτος κάνει το πρώτο της µεγάλο βήµα στην υποκριτική, αφού πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχηµένη καθηµερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται από Κυριακή µέχρι Πέµπτη, και έχει ξεχωρίσει µε την ερµηνεία της.

«ΤΥΧΕΡΗ»

«Νιώθω πολύ τυχερή που µου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, και ειδικότερα σε µια περίοδο αρκετά δύσκολη. Ήθελα πολύ να πάει καλά και νιώθω πολύ ευτυχισµένη που ο κόσµος την έχει αγαπήσει όσο και εµείς». Αρκετές σκηνές είναι µε σπουδαίους ηθοποιούς και η Αφροδίτη νιώθει πως κάνει µάθηµα µαζί τους.

«Στις αρχές, το άγχος µου ήταν πολύ µεγάλο, αλλά µε τον καιρό και µε την καθηµερινή τριβή άρχισα να το ξεπερνάω. Εννοείται πως ακόµη έχω άγχος, αλλά είναι παραγωγικό. Έχω σκηνές µε ηθοποιούς που θαύµαζα και θαυµάζω και κάθε γύρισµα που θα έχω µαζί τους είναι ένα µάθηµα για µένα. Με βοηθούν να βελτιωθώ και να εξελιχθώ µόνο και µόνο βλέποντάς τους να παίζουν», εξηγεί η νεαρή ηθοποιός στο «Secret».

Φυσικά, δίνει βάση και στα όσα της λέει η Εβελίνα Παπούλια, µια από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουµε. «Τη συµβουλεύοµαι και την ακούω, γιατί είναι χρόνια στον χώρο και σίγουρα γνωρίζει πολλά παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά, πάντοτε φιλτράρω τα πράγµατα και συνήθως επιλέγω να πηγαίνω µε το ένστικτό µου», λέει η Αφροδίτη Λιάντου.

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ

Όσο γα τον ρόλο της, αποκαλύπτει: «Έχω πολλές οµοιότητες µε τη Μυρτάλη. Σίγουρα, όµως, δεν είµαι τόσο υποµονετική και ανεκτική όπως ο ρόλος µου.

Ως άνθρωπος βάζω τα όριά µου και δεν ανέχοµαι συµπεριφορές που µε µειώνουν. Αυτό, όµως, σιγά-σιγά αλλάζει στον ρόλο µου και θα δούµε τη Μυρτάλη να αλλάζει αρκετά στην πορεία», αποκαλύπτει. Παραδέχεται πως η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι εύκολη.

«Ως ρόλο µού έχουν τύχει αρκετές σκηνές που µε δυσκόλεψαν, αλλά µου αρέσει που δοκιµάζω τον εαυτό µου σε καινούργια πράγµατα. Για παράδειγµα, οι σκηνές της απαγωγής ήταν αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για εµένα. Όµως, η πιο δύσκολη σκηνή που έχω κάνει δεν έχει παιχτεί ακόµη στην τηλεόραση».

Αν µπορούσε να επιλέξει τον επόµενο ρόλο της, αυτός θα ήταν διαφορετικός.

«Θα µου άρεσε να παίξω έναν ρόλο κόντρα σε εµένα και στον χαρακτήρα µου. Να βγω λίγο έξω από τα νερά µου και να δοκιµάσω κάτι τελείως διαφορετικό», λέει.

Η τηλεοπτική Μυρτάλη έχει βρει τον έρωτα στα µάτια του Γιώργου Μαλτέζου και, όπως φαίνεται, το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση.

«Ο σύντροφός µου την παρακολουθεί τη σειρά και του αρέσει αρκετά. Συνήθως η κριτική που µου κάνει είναι θετική», τονίζει, ενώ σχετικά µε το αν σκέφτηκε ποτέ να µη δηµοσιοποιήσει τη σχέση της λόγω της σειράς είναι ξεκάθαρη: «Θα ήταν άσχηµο να το παίζω ελεύθερη και να κρύβω τη σχέση µου, τόσο για µένα όσο και για τον σύντροφό µου.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν µου πέρασε ποτέ από το µυαλό να κάνω κάτι τέτοιο». Φοβάται µήπως… ξεφύγει; «Οχι, δεν φοβάµαι ότι θα ξεφύγω, δεν έχω λόγο να το κάνω.

Είναι µια δουλειά όπως όλες οι άλλες, απλώς τυχαίνει να λαµβάνουµε την επιβράβευση και την αγάπη του κόσµου πιο γρήγορα απ’ ό,τι σε άλλες δουλειές που δεν είναι µπροστά στα φώτα.

Κάνω κάτι που µου αρέσει και πάντα θα θέλω να το κάνω και καλύτερα. Αν επαναπαυτώ και ψωνιστώ, εκεί θα σταµατήσει και η εξέλιξή µου».

Τέλος, η Αφροδίτη Λιάντου µοιράζεται µε τους αναγνώστες το όνειρό της. «Η µουσική είναι κάτι που αγαπώ πολύ και θέλω να συνεχίσω να ασχολούµαι επαγγελµατικά για όσο µε κάνει χαρούµενη και µε γεµίζει. Το όνειρό µου είναι µια µέρα να τραγουδήσω σε µια µεγάλη σκηνή ένα δικό µου τραγούδι και ο κόσµος από κάτω να το τραγουδάει µαζί µου», καταλήγει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00