Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μίνα Ορφανού: Δε δάκρυσα καν για την απώλεια του μπαμπά μου, ένιωθα ορφανή από τα 17

Για την απώλεια του πατέρα της, καθώς και για το αν έχει προχωρήσει σε αλλαγή φύλου μίλησε η Μίνα Ορφανού.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε το λόγο που ενοχλείται, όταν της θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το φύλο της.

Αρχικά, για την απώλεια του πατέρα της δήλωσε: «Έχασα τον μπαμπά μου, αλλά έτσι είναι παιδιά, η ζωή συνεχίζεται. Ένας φεύγει κι ένας έρχεται. Σε αυτή τη ζωή, εγώ δε θα έχω να χάσω κανέναν δικό μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά, καθώς και το φευγιό της από το πατρικό της σπίτι.

«Αν με ενοχλούσε ότι δε θα είχα δικό μου παιδί, δε θα ήμουν η Μίνα, θα ήμουν ο νταής ο Ηρακλής. Η απώλεια του πατέρα μου μου κόστισε για τη μνήμη των παιδικών μου χρόνων. Τα υπόλοιπα χρόνια δε μου έλειψε, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ό,τι βλέπεις, το πονάς. Είμαι τόσο καθαρή και ειλικρινής με τον εαυτό μου που μπορώ να πω ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου. Δάκρυσα όμως, όταν έφυγα από το σπίτι. Τότε, ορφάνεψα ήδη», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο πατέρας της έπαθε Αλτσχάιμερ, όταν εκείνη ήταν 17 χρονών, οπότε δεν έχει πολλές αναμνήσεις από εκείνον.

Ένα περιστατικό με τον πατέρα της, το οποίο την «άγγιξε» και θυμάται μέχρι σήμερα ήταν όταν στον γάμο του αδερφού της, την αποκάλεσε «κόρη του».

«Πριν έρθει η ασθένειά του, θυμάμαι μια φορά στον γάμο του αδελφού μου, που ήμουν καλεσμένη και μου λέει: “Κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ” κι εγώ πήγα και τον έψησα χωρίς να δώσω βάση σε αυτό που είπε», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αλλαγή φύλου που… δεν έκανε. «Είμαι πολύ αληθινή! Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου και μου τη δίνει, όταν με ρωτάνε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου