Λάουρα Νάργες: Είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί

Νάργες, Λάουρα Νάργες: Είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί

Η Λάουρα Νάργες, η οποία φέτος συμμμετέχει στο «Just The Two Of Us», μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για την αποχώρησή της από το «The Voice» λίγο πριν την πρεμιέρα. Παράλληλα, εξήγησε πώς ένιωσε όταν αντικαταστάθηκε το 2019 από τη Χριστίνα Μπόμπα.

Για την ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο «Τhe Voice», ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι στα backstage του μουσικού διαγωνισμού, υποστήριξε: «Κι εγώ αυτό γνώριζα. Ωστόσο, λίγο πριν από την επικύρωση της συμφωνίας, αναγνώρισα μέσα από συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι επαγγελματικά θα ήταν σωστό για μένα να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήθελα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Είδα ότι υπήρχε ένα ταβάνι που λεγόταν “backstage του Voice”. Εγώ ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Από τη στιγμή, λοιπόν, που διαπίστωσα ότι στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κάποια δυνατότητα εξέλιξης, αποφάσισα -χωρίς να έχω κάτι άλλο στα χέρια μου- να αποχωρήσω. Ήταν δική μου απόφαση. Εννοείται ότι τους ανθρώπους της Acun Medya τους εκτιμώ πολύ γιατί μας συνδέει και το Survivor».

Σχετικά με την αντικατάστασή της από τη Χριστίνα Μπόμπα στο «Τhe Voice» το 2019, εκμυστηρεύτηκε: «Ναι, έχει συμβεί αυτό. Αλλά το ότι επέστρεψα νομίζω πως δείχνει ότι δεν κράτησα κακία σε κανέναν. Η δουλειά είναι δουλειά. Με τους ανθρώπους της ίδιας παραγωγής συνεργάστηκα και πέρσι, ύστερα από μία συζήτηση που κάναμε και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα. Σίγουρα επαγγελματικά είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, στην οποία έχεις επενδύσει και πιθανότατα να έχεις απορρίψει και άλλες προτάσεις για να είσαι εκεί. Και είναι κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί. Αλλά ακόμα και αυτό ήταν ένα γερό μάθημα για εμένα και με έκανε να επανεξετάσω τη σχέση μου με την τηλεόραση».