Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βανέσα Αδαμοπούλου: Κι εγώ κι ο Ιωάννης Παπαζήσης είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας

Για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση, το μεγάλωμα του παιδιού τους, αλλά και τον χαμό της μητέρας της μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που κάνει αυτό το διάστημα. «Τα live μου πάνε πολύ καλά. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα κάνω ένα live στο Faust. Όταν σταμάτησα το pop τραγούδι, έκανα θέατρο και μιούζικαλ και μία ταινία μικρού μήκους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση και τη σχέση που διατηρούν πλέον. «Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε πολύ καλή σχέση, συνεργαζόμαστε κιόλας, είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας. Είναι καλό να υπάρχει αγάπη και σεβασμός», δήλωσε.

Για το παιδί που απέκτησαν μαζί, η Βανέσα Αδαμοπούλου εξήγησε ότι έχει μοιάσει πολύ και στους δύο και προσπαθούν να είναι και οι δύο παρών στη ζωή του: «Έχω βοήθεια με το παιδί, οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι πλέον ενεργοί, αλλά οι μαμάδες είμαστε πολυεργαλεία. Ταυτόχρονα σπουδάζω, κάνω το μεταπτυχιακό μου στη θεατρολογία. Είμαι αυστηρή μαμά, κρατάω τα όρια. Συνήθως οι μπαμπάδες δε βάζουν όρια. Απεχθάνομαι τα κακομαθημένα παιδιά, και ειδικά το να είναι το παιδί μου, γιατί υπήρξα κακομαθημένη. Το παιδί μας είναι σαν τους γονείς του, drama queen, πέφτει κάτω και χτυπιέται».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο περίπου και εξήγησε ότι σημάδεψε τη ζωή της. «Η μητέρα μου πέθανε το 2020 και μου λείπει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Κάνω ψυχοθεραπεία δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που ήμουν και εγώ με πολύ ανοιχτά μάτια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου