Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Κίτσου: Η κατάθλιψή μου ήταν διαγνωσμένη… Ένιωθα ότι έχω βουλιάξει

Η Μαρία Κίτσου, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε με κατάθλιψη αλλά και στο λόγο που το δημοσιοποίησε.

Παράλληλα, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και έκανε ειδική μνεία στα περιοδικά που γράφουν ψέματα.

«Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος», δήλωσε αρχικά για τον εαυτό της η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

«Ήταν δύσκολο»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και είπε πως το δημοσιοποίησε για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της.

«Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Επικοινώνησαν μαζί μου και τους έκανε καλό το άνοιγμά μου. Η κατάθλιψή μου ήταν διαγνωσμένη. Το καταλάβαινα, ήταν δύσκολο», υπογράμμισε.

«Ένιωθα ότι έχω βουλιάξει και δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Μέσα μου όμως υπήρχε μια κραυγή για βοήθεια. Πάντα ζητούσα από τους φίλους μου και την οικογένειά μου να στηρίξουν. Έκανα τη θεραπεία μου και βγήκα σιγά σιγά από αυτό το σκοτάδι», πρόσθεσε.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει βαθιά πίστη στον Θεό. Από μικρή μάλιστα διάβαζε τη Βίβλο. Και τότε ήταν που ανακάλυψε ότι ήθελε να γίνει παθολόγος για να φύγει αργότερα για τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα».

«Ήθελα να τρέχω σε αποστολές σε όλον τον κόσμο. Σε μία κρίση κατάθλιψής που έπαθα, είδα ότι ήταν δύσκολο να αφοσιωθώ σε αυτό», σημείωσε σχετικά.

Τελικά, την κέρδισε η υποκριτική

Πέρασε στο Εθνικό και ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ήταν όταν έχασε τον πατέρα της από λευχαιμία. Εκείνη την ώρα μάλιστα βρισκόταν στο σανίδι.

«Ο πατέρας μου πέθανε στη γενική πρόβα της πρώτης μου παράστασης. Πήγα στην κηδεία και μετά στο θέατρο», είπε η ίδια.

Τέλος, με αιχμηρή γλώσσα μίλησε για προκλητικά δημοσιεύματα που έχει διαβάσει για εκείνη στο παρελθόν.

«Σε ένα περιοδικό είχαν εξώφυλλο “η μάχη της Μαρίας Κίτσου με τη λευχαιμία”. Και μέσα έγραφε ότι δεν ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου από λευχαιμία. Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα», κατέληξε η ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00