Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νένα Μεντή: Ο μπαμπάς μου, ο αδελφός μου και ο πρώτος μου σύζυγος πέθαναν από καρδιά

Στο talk show «Τετ-α-Τετ» του ALPHA Kύπρου βρέθηκε καλεσμένη η Νένα Μεντή και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η σπουδαία ηθοποιός προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου στο «Mega Καλημέρα».

Μιλώντας για την ιδέα του θανάτου, τόνισε πως ο πατέρας της, ο αδελφός της και ο πρώτος της σύζυγος, ο ηθοποιός Κώστας Στυλιάρης, πέθαναν και οι τρεις από ανακοπή, φεύγοντας σε νεαρή ηλικία από αυτό τον κόσμο. «Ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου πέθαναν από καρδιά. Από καρδιά πέθανε και ο πρώτος μου άνδρας στα 34». Όπως σημείωσε, ο αδελφός της απεβίωσε στα 60 του έτη, ενώ ο πατέρας της στα 56.

«Με τον πατέρα μου μπορώ να σου πω ότι ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Και πέθανε και ο πρώτος μου άνδρας 34 ετών από το ίδιο πράγμα, άσχετος από την οικογένεια. Λες τι κατάρα είναι αυτή; Δεν μπορώ να διαχειριστώ καθόλου την ιδέα του θανάτου, ούτε του δικού μου ούτε των δικών μου ανθρώπων» πρόσθεσε η καλλιτέχνιδα.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη κωμική σειρά «Τρεις Χάριτες», η οποία προβαλλόταν από το 1989-1992 στο MEGA. Στο επιτυχημένο σίριαλ πρωταγωνιστούσαν η Νένα Μεντή, η Μίνα Αδαμάκη και η Άννα Παναγιωτοπούλου. Ωστόσο, όπως υποστήριξε η ηθοποιός, σήμερα οι τρεις τους δεν έχουν καμία επικοινωνία. «Έβλεπα το Δις Εξαμαρτείν το καλοκαίρι κι έλεγα: “Πώς ήσουν κοπέλα μου;”. Έχουμε χαθεί τελείως οι…Τρεις Χάριτες. Δεν υπάρχει μία ζεστή σχέση. Ίσως να μην υπήρχε και ποτέ μία σχέση πραγματική, παρά μόνο μία καλή συναδελφική σχέση» εξήγησε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00