Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: Φαίνεται το ποιόν του καθενός, η ζήλια και η μνησικακία σε κάνουν κακό άνθρωπο

Ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων, που τον συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο και μεταξύ άλλων εξήγησε πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την πολυσυζητημένη ανάρτησή του για τη Μέρι, καθώς και την σχέση του με την Κόνι Μεταξά.

Ο γνωστός χορογράφος αναφέρει πως αρχικά ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να διαχειριστεί την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, καθώς δέχεται καθημερινά πολλά αρνητικά σχόλια μετά το bullying στη Μέρι για τα κιλά της. Όπως είπε όμως, από εδώ και στο εξής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει προς όφελός του όλη αυτή τη φήμη που απέκτησε.

«Μετά από κάτι που συμβαίνει στη ζωή σου, πρέπει την επόμενη μέρα να ορθοποδήσεις, να πεις: “οκ, έγινε, πρέπει να χαμογελάω”. Πολλοί μου λένε “πρέπει να κρυφτείς” μετά από αυτά και λέω “έχουν συμβεί πολύ χειρότερα για να κρυφτώ εγώ, σήμερα θα έπρεπε να είναι κρυμμένη όλη η Ελλάδα”. Δέχομαι ακόμη, πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά τώρα με ξέρουνε και οι πέτρες, οπότε θα το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, που περνάει κρίση το τελευταίο διάστημα και δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή του σχετικά με την συμπεριφορά της.

«Βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν είμαι στεναχωρημένος, αφού δεν είναι η ίδια, τότε οφείλω να μην είμαι ούτε εγώ. Καμία σχέση με αγάπη, είναι πολύ κακό κι έτσι φαίνεται και το ποιόν του ανθρώπου. Περιμένει κάποιος να πέσεις κάτω για να ανέβει αυτός. Η ζήλια και γενικά η μνησικακία και να περιμένεις να χαθεί κάποιος άλλος για να λάμψεις εσύ, τότε λυπάμαι, αλλά αυτό λέγεται “κακός άνθρωπος”», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου