Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπέσσυ Μάλφα: Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες

Μάλφα

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Μπέσσυ Μάλφα. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής.

 

Για τον θάνατο της μητέρας της
«Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα».

 

Για τη συνεργασία της με ανθρώπους που δέχτηκαν καταγγελία για κακοποίηση
«Είχα την τύχη γιατί αυτό είναι λαχείο, να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα ακόμη. Τότε δεν είχε ακουστεί κάτι. Σεξουαλική παρενόχληση δεν δέχτηκα ποτέ στη δουλειά μου, μόνο κάποιες άσχημες συμπεριφορές επειδή δεν συμφωνούσα, αλλά έβαζα τα όριά μου. Προσωπικά με ενοχλεί όταν ο άλλος ξεπερνά τα όρια…», σημείωσε.

Επίσης, αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00