Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Έξαλλος ο Μπιμπίλας με την απόφαση ηθοποιών να αφήσουν το θέατρο για το Survivor: Πρώτα είχαμε τον Σερβετάλη…

Μπιμπίλας

Η απόφαση ορισμένων ηθοποιών να συμμετάσχουν σε ριάλιτι και να αποχωρήσουν από τις θεατρικές παραστάσεις, που έπαιζαν φαίνεται πως έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή να φύγουν από το θέατρο για να πάρουν μέρος στο Survivor.

«Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε τον Σερβετάλη και τώρα τον Γιάννη. Κι έχουμε και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάει κι εκείνη σε ριάλιτι», δήλωσε αρχικά σε έντονο ύφος.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Διαφωνώ με τον Γιάννη, που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτό που κάνει αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό ούτε για το ΣΕΗ, ούτε και για εμένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι η προτεραιότητα για τους ηθοποιούς, όχι τα ριάλιτι».

Έπειτα, οι δύο ηθοποιοί, στους οποίους αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησαν στα σχόλια του σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε πρώτος: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δε με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως και είναι λάθος να αφήνεις μία παράσταση και έναν θίασο ξεκρέμαστο να αγωνιά και να προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα, που επέλεξα να μην είμαι τελικά, στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα, αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Ύστερα, τον λόγο πήρε η Μυριέλλα Κουρεντή που κι εκείνη με την σειρά της απάντησε στα σχόλια του προέδρου του ΣΕΗ: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι. Δε θα παρατούσα ποτέ μία θεατρική παράσταση. Έχει άδικο σε αυτό το κομμάτι. Έκανα μία πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και πρώτα βρήκαν αντικαταστάτρια».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00