Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Το βράδυ η Χριστίνα και εγώ κοιμόμαστε παρέα με τα δύο μωρά

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα της «Φάρμας», στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο αγαπητός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα, και τη νέα φάση που βίωνουν μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

«Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε. Αλήθεια το λέω. Από μικρός. Μικρός μάθαινα μαγικά κόλπα για να αντιδρούν οι γύρω μου και να χαμογελάνε. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω τον κόσμο να χαμογελάει» δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής, όταν η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έπειτα, για τις πολυαγαπημένες κορές του, Αριάνα και Φιλίππα, δήλωσε: «Είναι κοντά έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μην πω ψέματα. Αλλά μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω στο 99% με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πολύ πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά».

 

Ακόμη, περιέγραψε πώς κυλάει η νύχτα με δύο μωρά στο σπίτι: «Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα, αλλά σαν μωρά ξυπνάνε σίγουρα μέσα στο βράδυ δύο φορές. Επειδή είναι δύο ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, άρα ξυπνάμε δύο φορές. Κοιμόμαστε και οι τέσσερις παρέα. Τα έχουμε στη μέση. Δεν γίνεται τα μωρά να φύγουν απ’ το κρεβάτι. Εγώ κάθε βράδυ που ξαπλώνω, ξαπλώνω πλάγια δίπλα τους με τα πρόσωπα μας αντικριστά και κοιτιόμαστε για κανά 10λεπτο και μετά κοιμάμαι. Είμαι ερωτευμένος».

«Όταν λείπω από το σπίτι και κάνω κάτι, είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέω “πού είναι τα παιδιά μου”», εκμυστηρεύτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MLiZ1lKnCw4

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου