Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Έξαλλος ο Μάριος Ιορδάνου με τη Μάρα Μεϊμαρίδη: Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια;

Το σχόλιο που έκανε πρόσφατα στη Λάουρα Νάργες η Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την καταγωγή του συντρόφου της, Χρήστου Σαντικάι ρωτώντας την χαρακτηριστικά «τι ράτσα είναι;» φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Μάριος Ιορδάνου και η σύντροφός του, Σοφία Καζαντζιάν. Με αφορμή το εν λόγω σχόλιο, ο ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή του για όλους όσους αντιμετωπίζουν ρατσιστικά ανθρώπους από άλλες χώρες.

«Δεν μπορώ να ακούω κάποιους που είναι τόσο ρατσιστές. Δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι. Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνουμε βάση σε τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη Μάρα Μεϊμαρίδη και ξέσπασε οργισμένος για το σχόλιο που έκανε, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη καλλιέργειας.

«Βγαίνει μια τύπισσα που δεν θυμάμαι καν το όνομά της και λέει “τι ράτσα είναι;”. Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να λες “τι ράτσα είναι”; Ούτε για τα σκυλιά δεν πρέπει να το λέμε αυτό, γιατί έχουν την ίδια αξία με εμάς και το λες για τον άνθρωπο; Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Δεν σκάβουμε καθόλου την ψυχή μας; Τίποτα; Ντουβάρια; Δεν το δέχομαι. Ο άνθρωπος πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου