Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Υρώ Λούπη: Με τον Καλυβάτση δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε συμβόλαιο – Αυτό που αισθανόμαστε μας κρατάει μαζί (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Υρώ Λούπη, η οποία μίλησε για τη φιλοσοφία της στη διατροφή, τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση, τα ονειρεμένα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα… περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media!

«Φεύγω Δευτέρα πρωί για Κύπρο και γυρνάω Τετάρτη μεσημέρι, για τα γυρίσματα της σειράς “Η τελευταία ώρα”», εξήγησε η ηθοποιός.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Οι συνεργάτες είναι το πρώτο που κοιτάς σε μια δουλειά. Αν δεν ταιριάζαμε καλλιτεχνικά ή είχα ακούσει αρνητικά, αρνιόμουν», ανέφερε σχετικά με το πώς επιλέγει τις συνεργασίες της, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ήθελα τη… “βασανίλα”, ήθελα να συνεργάζομαι ειρηνικά με τους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη σκηνή – αρένα, εγώ δεν ήμουν ποτέ σε αυτή τη θέση».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και το Σωτήρη Καλυβάτση, η ίδια είπε ότι «Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει».

«Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί», πρόσθεσε.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη», είπε ακόμα η Υρώ Λούπη.

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

Σχετικά, τέλος, με τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από θαυμαστές της, η ίδια είπε ότι «Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου